‘A Marriage Made In Heaven’

Wie droomt niet van een huwelijk in een romantische omgeving op het strand van een tropisch eiland. Elkaar eeuwige trouw beloven met de voeten in het warme zand onder een heldere zonnige hemel. De Indonesische archipel is uitermate geschikt als trouwlocatie. Deva Wedding, uw exclusieve weddingplanner, biedt de mogelijkheid om officieel te trouwen of uw huwelijk te bezegelen met een typisch Balinese, oosterse of westerse huwelijksceremonie op een charmante locatie in Indonesië dat voldoet aan uw wens.

Wenst u uw huwelijksgeloften te hernieuwen en de mooiste herinnering uit uw leven te herbeleven? Bij Deva Wedding is het mogelijk om tijdens een fantastische reis de liefde voor elkaar en geloftes opnieuw uit te spreken en te bezegelen. Ook helpen wij u graag om uw partner te verassen met aan aanzoek of een romantisch arrangement om uw jubileum te vieren.

U kunt uw wensen creëren tot een echt meesterwerk in een gedenkwaardig paradijs met een fantastisch uitzicht op het landschap of de Oceaan. De spectaculaire locatie in Indonesië in combinatie met onze expertise zal zorgen voor een onvergetelijke bruiloft.

Een huwelijksreis naar het paradijs. Een onvergetelijke beleving op Nusa Lembongan waar u in alle rust van elkaar kunt genieten. Of heerlijk baden in een privé warmwater bron tijdens het verblijf in een Balinese villa waar u geniet van uw ontbijt met uitzicht op de baai van Menjangan eiland. Een luxe verblijf in een prachtige privé baai met uitzicht op het eiland Bali. De bijzondere Indonesiche Archipelago staat open voor al uw dromen.

Wenst u liever de schoonheid en sfeer van Indonesia in uw eigen omgeving te brengen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij onze wedding planner. In Nederland, België en Duitsland is het mogelijk om een trouwfeest in geheel Indonesische stijl te organiseren. U waant zich direct in het tropische Indonesië. De omlijsting van uw feest is onze verantwoordelijkheid.

Een huwelijk geïnspireerd door u en georganiseerd door Deva Wedding is als een ‘marriage made in heaven’.