LOCATIEHet huwelijk is een speciaal moment waar de locatie een belangrijk onderdeel van uit maakt.
Het ‘ja’ woord moet worden gegeven aan de juiste persoon, op het juiste moment en op de juiste plaats. U bent degene die beslist waar dit speciale moment plaatsvindt.

Deva Wedding heeft een uitgebreid aanbod in locaties die aansluiten op uw wensen.
De locaties zijn met zorg geselecteerd, hierbij wordt gelet op toegankelijkheid, faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, capaciteit en natuurlijk geheel aan uw droom wensen.
Wij zullen uw wensen zorgvuldig verzorgen.

Denk aan een ceremonie in één van de wonderschone kapellen op de harmonische eilanden van Indonesië, of op de oogverblindende witte zandstranden met de helder blauwe oceaan op
de achtergrond. Voltrek de huwelijksceremonie in een prachtige villa op een bestemming naar wens of bij een historisch beeld rijk aan energie van de spirits. Daarnaast biedt Deva Wedding ook een omvangrijke collectie aan thema ceremonies. Deze kunnen geheel aangepast worden aan uw wensen. Schenk uw partner liefdevolle liefde op dit speciale moment die u voor de rest van uw leven zult bewaren.

Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan. Deva Wedding biedt u graag een rustgevende en spectaculaire locatie, die de Indonesische Archipelago rijk is.