SOUTH BALI SOUL          


Een 10 daagse journey door het zuiden van Bali, een schitterend gedeelte op het eiland waar u de prachtige zandstranden kunt bezichtigen met een eindeloze schoonheid van de natuur en cultuur. Tijdens uw verblijf ontvangt u rust en harmonie in combinatie met een spa behandeling bij één van de mooie spa’s die Zuid Bali rijk is. Herwin uw verloren energie en kom volledig opgeladen terug naar uw nieuwe leven;  het leven van vandaag dat geheel vanuit het paradijs op aarde wordt ontvangen.Dag 1 Seminyak
Na aankomst op het vliegveld volgt een transfer via het bruisende Kuta naar Seminyak. Daarna is het tijd om een mooie wandeling te maken en te genieten van de omgeving tijdens de rest van de dag.

Dag 2 / 3 Seminyak
Seminyak is bekend dankzij haar ligging. Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk aan het strand genieten of eindeloos shoppen bij één van de mooie winkel straten vol met diversen Balinese artikelen, of bewonder de unieke kunst.

Dag 4 Seminyak - Sanur
Vanuit Seminyak gaat de reis verder naar het rustige Sanur. Onderweg wordt een bezoek gebracht aan het Museum Bali waar diverse oude authentieke Balinese schatten te zien zijn. Gevolgd door een bezoek aan het Art Centre, het Amfitheater van Bali waar u de prachtige Balinese architectuur kunt bewonderen. In Sanur kunt u de rest van de avond in alle rust van het karakteristieke Sanur genieten.

Dag 5 / 6 Sanur
Deze dagen verblijft u in Sanur en zijn vrij in te delen. Er kan onder andere een bezoek gebracht worden aan het Le Majeur Museum of bezoek per boot het idyllisch eiland Nusa Lembongan waar snorkelen een belevenis is. Bewonder de nabijgelegen eilanden en geniet van het prachtige witte zandstrand van Sanur. Voel de vriendelijke energie die Sanur te bieden heeft.

Dag 7 Sanur - Nusa Dua
Het rustige Sanur wordt verlaten voor het prachtige Nusa Dua. Een plaats van goddelijke schoonheid. Onderweg wordt een bezoek gebracht aan het bijzondere Serangan eiland, ook wel bekend als het schildpad eiland waar u volop de gelegenheid gaat krijgen om alles in u op te nemen.

Pura Sakenan, Serangan
De oprichter van deze tempel was belast met vele gedachten en zorgen. De natuurlijke schoonheid van de kalme zee en de natuur van de kust bevrijdde zijn geest. Daarom vestigde hij zich hier voor het beoefenen van yoga om God als te aanbidden. Op dat moment voelde hij dat zijn geest en lichaam direct verenigd werden. Dit wordt ook wel Sakya genoemd. Vanwege deze energie en de vele goede spirits die zich hier bevinden bouwde hij een altaar onder de prachtige bomen genaamd de Sakenan Tempel.

Pura Uluwatu
Uluwatu Tempel is een van Bali's negen belangrijkste directionele tempels. Hoewel er wordt beweerd dat er vooraf een kleine tempel heeft gestaan??, werd de structuur aanzienlijk uitgebreid door een Javaanse wijze uit de 11e eeuw, Empu Kuturan. Een andere wijze uit Oost-Java, Dang Hyang Nirartha wordt de bouw van de Padmasana heiligdommen toegeschreven. Nog opmerkelijker dan de tempel zelf is de locatie, namelijk op een steile klif ongeveer 70 meter boven de brullende Indische oceaan. De zonsondergangen over Uluwatu is een lust voor het oog.

Pura Batu Pageh
Een verborgen tempel en een verborgen schat gelegen in één van de grotten van Zuid Bali. Het ligt aan een prachtige maagdelijk wit strand dat te bereiken is via 400 steile treden aan de kust van Zuid Bali. Een klein heiligdom waar u in stilte de magische energie zult ontvangen.Dag 8 / 9 Nusa Dua

Mooie dagen aan één van de mooie witte stranden van Bali. Tijdens dit verblijf kunt u mooie wandelingen maken bij zonsopgang en zonsondergang. Voel het zachte zand onder uw voeten terwijl de omgeving wordt gekleurd met prachtig blauw en helder wit; de kleuren die de aarde symboliseren vanuit het universum. Voel de liefde die dit paradijs te bieden heeft. Vergeet niet een behandeling te nemen in één van de mooie spa’s van Nusa Dua en sluit de avond in dankbaarheid af tussen de karakteristieke palmbomen en een sterrenhemel.

Dag 10 Nusa Dua

Het moment om Nusa Dua en het eiland Bali te verlaten. Het eiland van Moeder Aarde, rijk aan reinigende energie en met een eindeloze schoonheid vanuit de creatie van de natuur. Bereidt u zich in alle rust voor op een transfer naar uw volgende bestemming.
Prijs vanaf € 949,- p.p.

* Arrangement kan gereserveerd worden als een privé reis of als een groepsreis
* Als gevolg van weersomstandigheden kan het programma worden aangepast
* Hotel of cottages accommodatie inclusief ontbijt
* Transfer met privé auto
* Extra opties kunnen worden gereserveerd, zoals:

 

- Internationale of Binnenlandse vluchten
- Lunches en/of diners
- Dagelijks een gids die de taal spreekt naar uw keuze
- Verzekeringen
- Entree gelden bezienswaardigheden
- Ieder andere wens om uw reis compleet te maken